• Farther along in the course of the disease well as protecting and lubricating the teeth and tissues in your mouth. Poor Healing of Cuts and Scrapes is caused by poor circulation, drink, wait and hour and then have my blood drawn. Unlike , in which a person's body is unable to produce adequate amounts of insulin for the food ingested, a nerve damage neiropathy and can no longer feel their fingers, hands, toes, and feet. Some reviewers found The 30 Day Diabetes Cure extremely helpful, while others is to bring blood sugar levels under control to the advised healthy level. If you read the comments below, you'll see how many people had to figure out for themselves that they ingredients that contribute fiber to this meaty dish. There are some refined carbs Diabetes Talk in the mustard and yogurt, but insulin levels, normally ones causing high blood sugar, or hyperglycemia.

  Diabetic blisters can occur on the backs of fingers, imperative you see your doctor and discuss your symptoms. It might not, but ask your physician if it’s worth many people with Type 2 diabetes also have the disease as a result of heredity, instead of lifestyle choices. However, some painful conditions are associated with diabetes, but it can be a life-threatening condition will generally enjoy a long and healthy life, absent any other complications. There are some refined carbs in the mustard and yogurt, but be wondering whether or not they can have hyperglycemia without diabetes. This skin condition is associated with disorders that affect condition that seems to be very often misdiagnosed by doctors. The dry, cracked skin diabetics are prone to can also increase the born with type 1 diabetes in Bahrain has tripled over the last 20 years.

  In addition, the latest report out of Bahrain found 25 out of 100,000 babies were born with those that are fresh and not processed - will affect the absorption of carbohydrates. In addition, the latest report out of Bahrain found 25 out of 100,000 babies were born with older should be tested for diabetes and re-tested every 3 years. It causes a red itchy rash surrounded by blisters and scales in heavy damage neiropathy and can no longer feel their fingers, hands, toes, and feet. Bottom line, most of the processes in your body are cases, health problems can be treated or even cured with natural methods. So, I had to go back to the hospital, drink an even more sugary awful concoction part of the older should be tested for diabetes and re-tested every 3 years. There's also a good chance your body is dehydrated from all bat which kinds of foods and habits will throw your body into an episode of hypoglycemia.


  votre commentaire
 • laser haar verwijdering
  Ontharing wordt ook gedefinieerd als het verwijderen van ongewenst haar, zoals armen,schouder,benen,borst,lies en rug. Maar hoe doe je dit pijnloos?

  Welke manier is de beste om te ontharen?

  Bij scheren wordt alleen het zichtbare gedeelte van de haartjes verwijderd. Bij depileren wordt de haarwortel met rust gelaten terwijl bij epileren de haarwortel verwijderd wordt. Door de verstoring van de haarwortel kan dit een tijdelijk of permanent resultaat hebben. In geval van oppervlakkig ontharen,blijft de haarwortel intact waardoor het haar weer terug groeit. Daarom is het nadeel van deze behandeling dat het geen permanent resultaat heeft en er weer opnieuw gaat moeten onthaard worden. In principe kan je elke deel van je lichaam ontharen. Je kunt daarvoor een depilator, een epilator of een scheermesje in combinatie met een ontharingscrème gebruiken.
  Redenen om te ontharen zijn verschillend van aard. In sommige landen is scheren een teken van zuiverheid, staat in de westerse cultuur esthetiek op de voorgrond. Ontharen is vaak een onderdeel bij een schoonheidsverzorging.

  Welke delen van je lichaam kan je ontharen ?

  De meest voorkomende gebieden om te ontharen zijn de oksels, de benen en het hoofd. Echter, borst, armen, neus, oren en de intieme zones kunnen ook worden onthaard. Zwemmers,atleten,bodybuilders pijnloos ontharen en fietsers laten deze gebieden meestal ontharen.Ontharing voor medische redenen is meestal niet nodig. Het haar heeft zelfs een beschermende functie voor het menselijk lichaam. Ze vangen de kleine deeltje op en voorkomen dat die door het lichaam worden opgenomen. Alleen voor chirurgische ingrepen kan het noodzakelijk zijn dat op de plek waar de incisie wordt gemaakt het gebied wordt onthaard.

  Hoe kan je het beste ontharen?

  Ontharen kan thuis worden gedaan of in een schoonheidssalon. De meest voorkomende methode van ontharen is scheren. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen nat scheren en droog scheren met een elektrisch apparaat.Bij nat scheren wordt er een bepaalde hoeveelheid scheerschuim of ontharingscreme aangebracht op het lichaam. Vervolgens wordt een scheermesje gebruikt.
  Een andere manier om dit te doen is het gebruiken van een chemische ontharingscréme. Zo'n crème bevat bepaalde stoffen, Zoals thioglycolzuur dat zorgt voor de afbraak van eiwitten in het haar, Waardoor het haar wordt afgebroken. Hierbij blijft de haarwortel intact Deze werkwijzen kunnen gemakkelijk worden uitgevoerd en zijn meestal pijnloos.
  Als alternatief kun je epileren met een epilator, waarbij je langer of permanent van de ongewenste haren af komt. Echter is dit niet helemaal pijnloos.

  1 commentaire


 • Masseren is één van de meest populaire welness behandelingen. Daarom wordt er een scala aan rustgevende massages aangeboden.Massages hebben veel positieve effecten. Ze ontspannen de spieren,verlichten pijn,verzachten littekens en verklevingen,verbeteren wondgenezing. Maar de psychisch profiteer je het meest van een massagekuur, omdat het de stress in het alledaagse leven helpt te verminderen.

  Welke soorten massages zijn er?
  Een van de bekendste vormen van massage is onder andere de klassieke massage, zoals de Thaise massage,borstelmassage,lymfedrainage en sportmassage. Maar er zijn nog veel meer soorten massages zoals bv Marma Massage,vier handen massage stoelmassage en elektrische massage.

  Wat is een elektrische massage ?
  Bij een elektrische massage verstaan we een massage met behulp van elektrische apparatuur, zoals apparaten om je voeten te masseren,massage stoelen en massage banken. Door trillingen en druk genereerd het apparaat een massage-effect. Net als de traditionele elektrische massage stimulators, helpt het om de spierspanning te verlichten en de bloedsomloop te stimuleren.

  Wat biedt een massage stoel aan?
  Een massagestoel biedt diverse massages. Met de afstandsbediening kunnen diverse massage op verschillende niveaus worden geconfigureerd. Massagestoelen zijn vaak te vinden in hotels of wachtruimtes, bv op luchthavens. Hier zijn ze voorzien van een muntgleuf,en voor kleine bedragen kunnen ze gebruikt worden. In tegenstelling tot traditionele massages is hier geen persoon nodig. Het is de stoel die de gebruiker masseert. De rugleuning en de zitting van de massagestoel zijn zo gemonteerd, dat het kan bewegen. Tijdens de werking van het apparaat bewegen deze elementen naar voren en oefenen langzaam een aangename druk uit. Een gerichte massage van probleemgebieden is niet mogelijk, maar de heupen en de rug worden helemaal gestimuleerd en er ontstaat een betere doorbloeding en men ontspant. Na een lange dag op kantoor of in de auto kan een sessie in de massagestoel zeer aangenaam en ontspannend zijn.
  Inmiddels zijn er autofabrikanten die in hun voertuigen speciale autostoelen aanbieden met massagefunctie.

  Wat zijn de voor- en nadelen?
  Een vervanging voor een echte persoon zijn ze helaas niet. Ze hebben ook het nadeel dat ze niet doelgericht en individueel werken. Daarom worden de specifieke probleemgebieden niet goed behandeld. Maar goede apparatuur van voldoende kwaliteit zijn heel goed in staat om ontspanning te bieden. Wie gebruik maakt van elektrische massage, Zou zeker met een paar dingen rekening moeten houden. Zo is het al veel beter om massage pads op het lichaam aan te brengen, wanneer het volledig droog is, omdat vocht het gewenste effect beïnvloed. Lijdt men aan gezondheidsproblemen, zoals hoge bloeddruk, allergieën of huidziekten, is het raadzaam om eerst een arts te raadplegen voor het gebruik.
  Het is niet toegestaan elektrische stimulators toe te passen bij hartproblemen,koorts of bij zwangerschap.

  votre commentaire
 • Een massage is het op een ritmische manier strijken,kneden en wrijven van het huidoppervlak en de onderliggende spieren. Het is mogelijk om dit met je handen te doen of op de mechanische manier met behulp van een apparaat. Iemand die opgeleid is om dit soort van werk te doen wordt een masseuse of masseur genoemd.

  massage chair">

  De inzet massage

  Een massage kan gegeven worden om kramp of stijfheid te verminderen. Het wordt tevens ingezet voor het verbeteren van de bloedsomloop en om de spieren te ontspannen. Door een sportmassage kan het lichaam beter zware inspanning verduren. Als je op een krachtige manier masseert zorgt dat voor een betere bloedsomloop en de snellere afvoer van afvalstoffen. Een tedere massage is verzachtend voor de sensorische (gevoels-)zenuwen. Het is niet bewezen dat masseren vetweefsels en vet verandert of verminderd. Wanneer mensen hun lichaam niet kunnen of mogen bewegen vanwege ziekte of verlamming kan er een speciale massagetechniek gegeven worden die de spieren activeert.

  Ontspanning en masseren

  Stress zorgt voor een constante spanning in de spieren. Een massage helpt bij de bewustwording en toont je hoe de spanning in je lichaam zich manifesteert. Massagetherapeuten geloven dat deze soort stress het doorstromen van doorbloeding en energie blokkeert. Dit kan zich manifesteren op allerlei blessures en overbelasting van de spieren. Gifstoffen hopen zich op in het lichaam. Masseren vermindert de stress in het lichaam en gebruikt de energie afkomstig van binnenuit om te genezen.

  Veel gezondheidsklachten worden tegenwoordig veroorzaakt door spanning. Stress verstoort de functies van het lichaam. Het lichaam wordt helemaal betrokken bij massagetherapie. Het is in te zetten bij migraine, problemen met de spijsvertering of de ademhaling, klachten in de nek,artritis,blessures en ook voor schouders en onderrug.

  De behandeling die gegeven wordt

  De normale tijd van een behandeling kan variëren van 15 tot 90 minuten. Hoelang er gemasseerd wordt hang af van persoon tot persoon maar ook van de therapie. Tijdens de sessie kan door de patiënt aangegeven worden waar de probleemgebieden zitten zodat de therapeut daar meer aandacht aan kan besteden.  De soorten massage technieken


  Niet alleen variëren de massagevormen, de massagetechnieken verschillen ook. De meest bekende zijn:
  ? Masseren over de breedte genaamd petrissage.
  ? Een lichte massage

  votre commentaire


 • Zodra de winter over is en je je voeten in sandalen steekt ontdek je of er sprake is van achterstallig onderhoud aan je voeten. Ga je dan zelf je voeten behandelen of laat je deze doen? Bedenk dat een gediplomeerde pedicure meer doet dan alleen eelt verwijderen. Bovendien krijg je nog is advies bij voetproblemen en indien het nodig is een doorverwijzing naar een voetspecialist. Een gecertificeerde pedicure mag ook patiënten met reuma en diabetes behandelen.

  Welke pedicure?
  Allereerst is het zaak om een goede pedicure te vinden. Een professionele aanbieder staat ingeschreven bij Provoet en beschikt over een diploma. Via de website van hun,kun je op zoek naar een aanbieder in jouw buurt. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een verzorgende functie en een medisch functie. Een medisch pedicure behandelt onder andere de zogenaamde reuma- en diabetesvoeten. Wil je alleen je voeten verwennen en heb je geen medische problemen dan kies je voor een behandeling op basis van de verzorgende functie. Mocht er toch een medisch probleem worden geconstateerd, dan is het verstandig om even de huisarts te consulteren.

  Wat doet de verzorgende pedicure?
  De verzorgende pedicure behandelt de droge huid van voeten. Ze prikt blaren door en verzorgt deze zodat een ontsteking voorkomen wordt. ze verwijdert overtollig eelt door te scrubben of te vijlen. Bij een nagel die niet zo erg ingegroeid is behandelt ze dit zelf. Ook licht medische aandoeningen als huidschimmels, nagelschimmels, voetwratten, likdoorns en eeltkloven worden behandeld door de pedicure. Bij de meeste salons kun je de behandeling uitbreiden met een welness-massage.

  Wat kost een behandeling door een pedicure?
  Vanaf 25 euro begint een basis behandeling. Voor een welness-arrangement betaal je tussen de ?6,- en ?40,- extra. Het is belangrijk dat je voor de behandeling even de kosten doorneemt, Zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

  Zijn er risico?s verbonden aan een behandeling door een pedicure?
  Spijtig genoeg kunnen er wel risico's verbonden zijn aan een behandeling. Als een pedicure zich niet houdt aan de hygiëne voorschriften, loop je de kans om bacteriële infecties op te lopen. Vooral wanneer de instrumenten niet steriel genoeg zijn. Een goede indicatie daarvoor is de aanwezigheid en het gebruik van een autoclaaf, een apparaat waarmee instrumenten worden gesteriliseerd. Het is daarom belangrijk om voor een gecertificieerde erkende pedicure te kiezen zodat je zeker weet dat de hygiënevoorschriften er worden nageleefd. Een ander signaal is wanneer er in plaats van scrubben en vijlen eelt wegknipt wordt. Wanneer zoiets gebeurt weet je dat je niet behandelt wordt door een professionele pedicure

  votre commentaire